Jeg klarer ikke helt å forstå at vi har kommet til siste dag i juli. Hvor ble det av sommeren? I morgen er det august allerede og sensommer. August betyr også barnehagestart og rutiner, og jeg vet ikke helt om jeg er klar for det enda! Vi har i alle fall planer om å nyte siste rest av sommeren til det fulle, så får vi bare håpe at været holder seg bra så vi rekker litt flere sommerlige aktiviteter. For jeg sitter nemlig med ei lang liste over ting vi enda ikke har rukket å gjøre denne sommeren, så jeg har ikke tenkt å erklære sommeren for over før jeg har kysset av hvert eneste punkt!

Linde er veldig glad i vann og bading, så da vi var på Sognsvann for litt siden var hun helt i ekstase. Det er kanskje ikke det reneste vannet i byen, men det ble ikke så mye bading da. Mest lek og plasking i vannkanten, så en sjelden gang får det vel gå. Jenta koste seg i alle fall herfra til månen og tilbake, det var det ingen tvil om. Å sitte å grave i sand, og helle sand og vann frem og tilbake mellom bøtter er visst knallgøy

Hvis man er tidlig ute er det i alle fall litt mindre folksomt på Sognsvann enn på for eksempel Huk. Og når man bor i byen har man dessverre ikke flust med alternativer til strand og bading, så da bruker man det man har tilgang på. Og så glad som Linde er i å være ute skal vi ikke legge skjul på at vi på sikt gleder oss veldig til å flytte ut av byen og nærmere naturen slik at hun kan vokse opp i litt sunnere og friskere omgivelser. Både Andreas og jeg har jo vokst opp landlig og er enige om at vi ønsker det samme for våre barn. Men først må han rett og slett bare bli ferdig med denne masteroppgaven sin, som jeg føler har vært et evighetsprosjekt nå, og SÅ kan vi starte neste epoke i livet. Alt til sin tid :-)

– Charlotte