E.N.D.E.L.I.G! Dette er min absolutte favorittårstid, og i dag er den her offisielt – sommer! Denne sommeren blir helt annerledes enn hva vi er vant med, vi har et ekstra familiemedlem som har sine preferanser i år, så sommeren må tilpasses henne. I fjor var hun jo så liten enda, så da lå hun jo bare i vogna si, stort sett. I år er hun over alt, haha.

Jeg har gledet meg så vanvittig mye til denne sommeren. Det blir siste innspurt før hverdagen dessverre innhenter oss igjen i august. Da begynner Linde i barnehagen, og jeg skal tilbake på jobb. Så denne siste lange sommer»ferien» skal jeg omfavne mer enn noen gang. Vi skal ikke på noen utenlandsreise i år, siden vi sparer til både hus og bryllup (det koster faktisk ganske mye penger, for de som lurte). Ellers blir det noen småturer hit og dit, og så skal vi nyte den norske sommeren som kan være ganske så magisk om været spiller på lag. Jeg har blant annet ønske om å få besøkt noen bondegårder med Linde, hun er jo så glad i dyr. Ellers vil jeg innom Norsk Folkemuseum en tur, og forhåpentligvis mange turer med båt til øyene, piknik i parken, og garantert mange lange dager på diverse lekeplasser.

I natt ble det i overkant lite søvn på mor, og da Linde bestemte seg for å våkne en og en halv time tidligere enn vanlig i tillegg, da tok far over og lot mor sove litt. Det var jo så fint vær så Andreas og Linde gikk ut etter frokost, og da de kom tilbake hadde de plukket en kjempefin bukett syriner til meg! Lykke. Perfekt start på sommeren. Nå står en episode med House of Cards på planen, jippi!

– Charlotte