For en liten stund siden kom jeg over en matvideo på Facebook, tror jeg (glemmer alltid å lagre de, og finner de aldri igjen), hvor de lagde kylling med cheddar rullet inni, dyppet i crunchy Doritos. Dette måtte jeg jo selvfølgelig teste selv, og det var helt himmelsk deilig.

Jeg glemte å ta bilder underveis, men prosessen er så enkel som at du skjærer kyllingfileter på langs (ikke helt igjennom), fyller med ei skive eller to med cheddar, ruller kyllingen sammen, ruller den i mel, dypper den i egg og ruller den godt i knuste Doritos. Stekes på 180 grader i omtrent 25 min (se an tykkelsen på kyllingen).

Jeg var litt dum å delte kyllingfiletene i to. Det var ikke sånn kjempelurt for da rant jo osten ut, men det var jo bare å skrape med seg litt ost over på fatet.

Dette var SÅ nam! Jeg vil påstå at dette er et veldig godt alternativ til fredagstacoen, faktisk! Serveres gjerne med rømme, guacamole og salat – du kommer ikke til å angre!

– Charlotte