Altså, jeg kan ikke få sagt få sagt det tydelig nok hvor glad jeg er for at vi nå går inn i mars! Det er jo den første vårmåneden. Vinteren er offisielt over, og lite gleder meg mer selv om jeg skjønner at det kan ta tid før den gir helt slipp. Vinter er fint det altså, men nå gleder vi oss til vår!

Om noen uker allerede skal jo klokken stilles en time frem også, og det blir veldig deilig med lengre og lysere dager. På denne tiden i fjor var jeg jo fortsatt relativt nyoperert, så dagene gikk litt sakte. Og selv om vi var mye ute å trillet, var det særdeles ensomt å trille rundt på timesvis med en sovende baby. Nå er jo Linde så stor at hun gir så enormt mye tilbake, og jeg ser virkelig frem til lange vårlige trilleturer med dette smørblide mennesket her. Linde skal ikke i barnehage helt enda, så vi skal kose oss hjemme og bare nyte de siste månedene før jeg skal tilbake i jobb.

Vi har akkurat hatt ei uke med vinterferie hos familien i Trondheim, og gleder oss til vi skal tilbake på påskeferie allerede om seks uker. Det er veldig kjedelig å ha nær familie så langt unna, men vi har i alle fall vært flinke til å benytte anledningene vi har hatt det siste året til å reise. Jeg synes det er viktig at Linde får muligheten til å etablere et godt og nært forhold til familien sin der også, selv om de bor langt unna, og hun storkoser seg virkelig når vi er der. Dagene blir jo så mye mer innholdsrike enn når det bare er henne og meg her hjemme. Hun er glad i å være rundt mennesker, og det er lett å se at hun blomstrer når hun får oppmerksomhet fra så mange mennesker samtidig.

Vi har vært på en forsinket ettårskontroll i dag, og utover det har vi egentlig ikke noen spesielle planer for resten av dagen. Etter ei uke borte står det diverse forefallende husarbeid på agendaen som vi bare må igjennom. Og så kjenner jeg veldig på at vi trenger et større hjem snart. Det er så mye ting, men veldig begrenset med plass til å rydde alt vekk! Men det spørs vel om vi bare må holde ut til i sommer. Kanskje. Nå skal jeg i alle fall først se om det finnes noe i skapene til å lage middag av. Ha en fin dag videre :-)

– Charlotte