Jeg har alltid hatt veldig sansen for høytider og bursdager, både mine egne og andres. Det er så hyggelig å ha noe å feire. Livet er jo for kort til å la være! Men etter at jeg begynte å studere falt bursdagsfeiring litt bort. Det var alltid midt i mitt eget eksamensstress, og hvis jeg en sjelden gang var tidlig ferdig med mine, var det i alle fall fortsatt midt i eksamenstiden til alle jeg kjente. Så ja, da falt det litt bort. I fjor var jeg ferdig med å studere, men da var jeg jo mer eller mindre høygravid, så da ble det ikke store feiringen da heller. I år derimot, ble det litt ekstra stas med bursdag igjen. Dette er jo den første bursdagen som mamma, og med vår lille tradisjon med bursdagsfrokost på sengen betyr det en ekstra person å dele det med. Så det var veldig hyggelig å våkne til denne frokosten i dag :-)

Etter frokost og morgenstell dro vi avgårde på sesongens siste babysvømming. Dette er det tredje kurset vi, eller Linde da, deltar på, og det er så gøy å se hvor mye hun setter pris på det. Hun storkoser seg i vannet, så det er definitivt noe vi kommer til å fortsette med. Etter svømming spiste vi lunch på Egon i byen, før vi trillet oss en tur innom julemarkedet ved Spikersuppa, som var utrolig hyggelig. Har man ikke julestemning når man går inn der, har man det i alle fall når man går ut.

Jeg har hatt en kjempefin dag, og har fått gjort alt jeg hadde lyst til – å tilbringe hyggelig tid sammen med familien min. Nå sover Linde godt i senga si, og Andreas står på kjøkkenet å lager middag. Tror det står biff på menyen – nam! Vi skulle egentlig kose oss med en julefilm i kveld, men nå har det allerede blitt så sent, så jeg tror vi bare oppdaterer oss på gårsdagens episode av Farmen. Det ble minimalt med søvn på oss begge i natt, så vi er vel enige om at det ikke skal bli alt for sent i dag :-)

– Charlotte