Hvert år når jeg er på butikkrunden like før jul for å handle de siste julegavene forbanner jeg meg mildt over alle de hensynsløse og stressa menneskene som er over alt. Desember er kaos i hver eneste butikk i hele verden, tror jeg. Så hver år sier jeg til meg selv «neste år skal jeg gjøre meg ferdig med alle gavene før 1. desember». Og hvert år må jeg riste på hodet av meg selv fordi jeg ikke en gang var i nærheten av å klare det. Men vet dere hva? Dette året er alt annerledes. For jeg er nemlig ferdig med hver eneste julegave! Det året jeg har mest å gjøre gjennom dagen noen sinne med en baby på armen, da skal det plutselig la seg gjøre. Jeg er faktisk litt stolt.

julegave1

Jeg håper denne trenden fortsetter alle år fremover også, det er jo så vanvittig deilig å slippe å tenke mer på gavene i desember, når det likevel er så mye annet som skjer. For gaver er litt stress. Jeg synes i alle fall det. Selv om det til syvende og sist er verdt alt stresset, for det er jo så hyggelig å gi :-)

Jeg har til og med bestilt julekort for en liten evighet siden, som ligger ferdig utfylt på kjøkkenbenken og bare venter på et anstendig tidspunkt å sende de på. Når er det forresten innafor å sende ut julekort? Er det vanlig å sende ut i midten av desember, eller kan jeg gjøre det nå? Haha.

julegave2

Jeg er altså ferdig med alt stressrelatert i år, så dette skal bli ei deilig jul! Nå kan jeg bare nyte hver dag i hele desember. Jeg har gledet meg så innmari mye til denne jula, og allerede den 15 tar vi juleferie og reiser hjem til Trondheim.

Nå skal jeg følge med litt på sjakken. Håper det blir raskt avgjort så jeg kan legge meg tidlig, haha (søvn er mangelvare etter to uker med egen sykdom og baby med tannfrembrudd). Heia Magnus! God kveld :-)

– Charlotte