Neimen, har dere sett! Da ble det plutselig halvannen måned siden sist igjen. Hva skal jeg si? Jeg ønsker meg et døgn med minst 30 timer til jul. Enda godt jeg ikke lever av denne bloggen, da tror jeg det hadde stått svært dårlig til med økonomien!

host20

Vi begynte i høst å gå i åpen barnehage i regi av bydelen for å sosialisere snuppa litt, og det har vært en knallsuksess. Her kan foreldre komme og være sammen med barn som enda ikke har plass i barnehage for å leke og utfolde seg litt. Linde storkoser seg sammen med de andre barna, og glemmer litt at jeg finnes (i alle fall for et par øyeblikk). Så det er virkelig gull at det finnes slike tiltak, for det gir så mye. Den litt mer negative delen ved disse barnehagebesøkene er jo at vi har fått en real smakebit på hvordan tilværelsen i ordentlig barnehage vil bli. I alle fall når vi snakker om sykdom. Altså, jeg føler vi har vært syke i hele høst egentlig jeg. Først en runde med forkjølelse, så fikk vi omgangssyken etter tur og orden for et par uker siden, og nå er det jammen med runde to med forkjølelse, snørr og gørr igjen. Vi har nå vært i den åpne barnehagen kanskje en gang i uka, hvordan blir det når hun skal i barnehage fem dager i uka? Er det noe vits å gå tilbake til jobb? Haha.

host6

Nå har vi vært inne i fire dager, så nå begynner vi å bli litt rastløse etter å komme oss ut på tur igjen. Krysser fingrene for at vi føler oss friske nok i morgen :-) Jeg synes høsten kom så brått på i år, vi gikk jo nesten fra sommerkjole til ullstilongs over natta. Men nå synes jeg det er helt greit med høst, håper den varer lengst mulig så det blir kortest mulig vinter!

host21

For innimellom all sykdom har vi hatt en veldig fin høst. Vi har vært mye ute og kost oss i frisk luft og høstsol, vi har gått mange turer, og det var stor stas å leke i alt løvet rundt omkring i parkene her. Jeg tror hun kunne krabbet rundt og kastet om seg med blader i timesvis hvis hun hadde fått lov. Med tillatelse hadde hun nok spist sikkert halvparten av bladene også, så hadde vi endt opp med mark hele gjengen.

host22

Akkurat nå sitter jeg å venter på at Andreas skal rote seg hjem så vi kan få sett Farmen! Tror dagens episode blir veldig spennende, i alle fall om man skal tro disse klippene til «i neste episode».

– Charlotte