God kveld! Håper dere har hatt ei fin uke og er klare for helg, det er i alle fall jeg. Høsten kom litt brått på og beit meg i rumpa kan du si, så denne uka har jeg egentlig vært i ganske dårlig form. Det begynte med svake muskel- og leddsmerter og en real forkjølelse, før jeg trodde jeg var på bedringens vei, men nå kjennes det jammen ut som om jeg har en gryende halsbetennelse *krysser fingeren for at det ikke blir verre*. Det var i alle fall ikke mye jeg kunne bidra med prestasjonsmessig da vi var på babysang i går, haha.

suits2Jeg fikk så innmari friske og fine «god helg og god bedring»-blomster av Andreas i dag :-)

Så nå har jeg planer om å roe helt ned i helgen, og bli frisk så jeg er klar for ny uke på mandag. Linde er i seng og sover søtt, og Andreas har diverse på agendaen, så da fikk jeg plutselig et par timer til overs. Slike timer med egentid er uvurderlig og høyt verdsatt. Etter en natt med minimalt med søvn tar jeg sikte på den ultimate kosekvelden, og skal bare gjøre så mye som å krype under pleddet i sofaen, slenge beina på bordet og se en episode Suits før jeg har et håp om å sovne. Men kjenner jeg meg selv rett blir det sikkert både tre og fire episoder før jeg klarer å løsrive meg. Jeg er mer eller mindre dødsforelska i den serien, og oppdaget i forrige uke at CDON.com hadde fått inn sesong fem, så den måtte jeg jo bare klikke hjem med en gang. Via Rabble.no får du nå gode rabattkoder hos CDON, absolutt verdt å sjekke ut.

suits4

suits1

Fredag betyr helg, og helg betyr kos, og hadde jeg vært helt meg selv hadde jeg nok trykket nedpå en pakke melkesjokolade ballerinakjeks, som jeg har hatt craving på siden dagen etter fødsel. Men det er ikke mye man har lyst på når halsen verker, og man vil helst bare unngå å røre en eneste muskel som sokner til halsen. En kopp te ble derfor det eneste som fristet i kveld, men jeg fant den ene nyheten til Yogi Tea i skapet da – Immune Support – kunne jo ikke passet bedre!

suits3

God helg! :-)

– Charlotte