zara-baby1

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har handlet mer til lillemor på Zara før? Det er jo minst like billig som H&M, Cubus og KapAhl, og kvaliteten er langt bedre. Stoffene de bruker synes å tåle mer, og formene er veldig annerledes enn i de andre kjedebutikkene.

zara-baby2Denne jakken skulle jeg kjøpt i alle størrelser, den er jo til å spise opp!

I de fleste andre småbarnsavdelinger skal alt være så innmari rosa, lilla og sukkersøtt, eller blått, grønt, rått og tøft, og det begynner jeg å bli litt lei av. Zara derimot, har i hovedsak mer nøytrale og naturlige farger som jeg synes er mye finere.

zara-baby21

zara30

Jeg kan jo være ei skikkelig jentejente selv og like å pynte meg med fine plagg innimellom, og jeg liker å pynte lillemor også, så lenge det fungerer praktisk for henne. Men et plagg trenger slett ikke være knall rosa for at det skal være jentete og søtt. Jeg er veldig glad i de duse og gammelrosa fargene også, og synes i grunnen at det er mye finere en knallfargene.

zara-baby20

Jeg fant så mye fint på Zara i forrige uke som jeg gleder meg til å kle prinsessa opp i etter hvert, men jeg kjøpte i ganske store størrelser så disse passer nok ikke før nærmere jul, men tenk så fin hun blir da! Og når vi først snakker om størrelser, så er Zara veldig små i barneklær. Vi må gå opp minst en fra det vi ellers bruker på Linde. Bare et lite tips til andre som eventuelt vurderer å kjøpe eller bestille noe derfra, så dere slipper å måtte gjøre som meg – å bytte hvert eneste plagg, haha.

zara-baby10

– Charlotte