September har virkelig vært snill og gitt oss en forlengelse av sommeren, men nå som oktober er like rundt hjørnet merkes det godt at lufta er skarpere og onkel høst snart banker på for alvor. Så da er det på tide å rote frem litt tykkere jakker og skjerf (for de som har det). Jeg kom nemlig på at jeg egentlig ikke har noen god høstjakke. I fjor begynte jeg jo å bli ganske gravid da høsten meldte seg, så det var ikke så mye som passet over den stadig voksende magen. Derfor tenkte jeg at jeg skulle unne meg en ny jakke nå, men det er ikke så lett å gå på jakkejakt i butikker med en baby på slep, så jeg priser meg lykkelig for netthandling etter leggetid.

nelly-mix

1. Cuddled Up Fur Jacket – kr. 699,- // 2. Sfkaia Ls Coat H – kr. 1.995 ,- 

Jeg fant så utrolig mange fine på Nelly.no, men den jeg likte aller best hadde gjerne en prislapp på nesten 4.000 kr! Ikke akkurat noe jeg føler jeg har råd til å legge i ett eneste plagg, spesielt når vi tenker å kjøpe hus etter hvert, i tillegg til å spare til det derre bryllupet da som jeg håper finner sted før jeg rekker å bli 30 og peppermø.

nelly-trench

    3. New Phoebe Coat – kr. 599,- // 4. Fisource Trenchcoat – kr. 499,- 

nelly-teddy

5. Wolf In Disgues Coat – kr. 899,- // 6. Hoff Jacket 7210 – kr. 2.295,-

Jeg skulle gjerne hatt alle disse jakkene, men det får bli når vi vinner i Eurojackpot neste uke. Jeg har aller mest lyst på nummer seks, men jeg tror kanskje ikke jeg er så komfortabel med prisen der, så jeg lander mest sannsynlig på nummer fem. En deilig teddyjakke når gradene kryper nedover nå er nok ikke å forakte, og nå får du en eksklusiv rabattkode hos Nelly på 15 % via Rabble. Man sparer vel der man kan, eller hva? Hos Rabble.no får du også mange andre rabattkoder det kan lønne seg å sjekke ut :-) Ha ei fin uke!

– Charlotte