I dag droppet Linde og jeg frokost hjemme, og inntok heller en Yogi Tea frokost sammen med min søster Mia på Kolonihagen Frogner. Min baby liker å ligge å dra seg i senga om morgenen, så i dag måtte vi opp litt tidligere enn vi pleier ettersom vi hadde en avtale klokken 09. Men det var verdt det. Maten var kjempegod, og alle matvarene inneholdt matcha, som er hovedingrediensen i den ene høstnyheten til Yogi Tea.

yogi3

frokostyogi

Under frokosten ble høstens to nyheter fra Yogi Tea presentert og servert, og selveste Yogi Tea gründer og yogalærer Sat Hari Singh var også til stede og holdt et motiverende foredrag om mindfullness og yoga. Han snakket også mye om viktigheten av å ha fokus på hva man spiser, da mye av maten vi dytter i oss rett og slett er proppet full av giftstoffer. Dette er ikke akkurat noe jeg tenker over i hverdagen, men er absolutt noe jeg burde ha mer fokus på. Alt jeg spiser påvirker jo også Linde, ettersom hennes primærnæring fortsatt er morsmelk. Yogi Tea fokuserer på de helsemessige fordelene urter har, og har rene og naturlige ingredienser.

yogi4

Jeg har lenge lekt med tanken om å melde meg på barselyoga, slik at jeg kunne ha med meg Linde, men da jeg sjekket det opp for alvor i forrige uke fant jeg ut at jeg var litt i seneste laget kan du si. Det var visst ikke greit lenger når minimenneskene har begynt å krabbe. Linde har krabbet i en uke. Såe, da var det bare å legge yoga på hylla før vi i det hele tatt rakk å komme i gang.

yogi2

Jeg klarer ikke helt å lære meg å like kaffe, så jeg er ei skikkelig tekjerring. Jeg må drikke en te som smaker noe, og veldig mange vanlig gjør jo ikke det, men der er altså Yogi Tea et par skritt foran alle andre. Det er ordentlig kraftige smaker av urter og krydder, så man trenger ikke en halv kopp med sukker for at det skal smake godt. Jeg har alltid vært en sucker for lakris i alle former og fasonger, så det er vel ingen bombe at Yogi Tea Licorice er min favoritt. Noe den forøvrig fortsatt er etter presentasjonen av de to nye i dag, selv om begge de nye var veldig gode, spesielt Green Tea Matcha Lemon.

– Charlotte