Hej! Nå har det gått en liten evighet siden sist igjen. Jeg rekker virkelig ikke noe mer enn å tenke på bloggen før jeg får noe annet jeg må gjøre. Linde Olivia er veldig avhengig av rutinene sine, så det går jo selvfølgelig foran alt annet. Og når jeg har litt tid for håndens mens hun sover en dupp, må jeg prioritere å dusje eller spise. For jeg rekker som regel ikke begge deler – i alle fall ikke i løpet av samme dupp. Men nå sitter jeg her da, med litt ekstra tid for første gang på veldig lenge. Tiden går så fort, og nå har det allerede gått tre uker siden vi døpte vår lille prinsesse, som altså er tema for dette innlegget.

Takkekort7

Vi valgte å invitere hele familien på både min og Andreas sin side, så det ble et ganske stort selskap. Ikke alle hadde anledning til å komme, så vi endte vel opp med å være 40 stykker, og det var jo veldig hyggelig at så mange hadde lyst og tid til å feire dagen sammen med oss. Vi hadde dåpsseremonien i Ski Middelalderkirke, samme kirke som Andreas ble døpt i.

DÅP.3

DÅP.2

DÅP.5

DÅP.4

Til etterfesten så vi oss nødt til å leie et lokale da vi ble så mange, og endte opp med Myrsletta Grendehus i Ski. Ofte kan det fort bli litt ukoselig i store lokaler, men dette lokalet var perfekt til vårt antall, så vi var veldig fornøyde med valget.

DÅP.8

sofa

Vi tok oss nok litt vann over hodet når vi gikk i gang med å skulle arrangere et så stort selskap på egen hånd med en 11 uker gammel baby, men vi var utrolig heldige og fikk god hjelp fra familie og venner med både mat og forberedelser dagen i forveien. Vi bestemte oss jo for å lage maten selv, og vi gikk for koldtbord. Vi er utrolig heldige og har tilgang på mange gode råvarer, så på menyen stod blant annet kongekrabbe, flere varianter laks fra Frøya, fenalår fra Oppdal samt alle de tradisjonelle rettene som hører med på et koldtbord.

DÅP.18

Kakebordet var ikke verst det heller, og også her var vi heldige å få god hjelp fra familie, i tillegg til et par kaker som var bestilt. Blant annet dåpskaka som var en sjokoladekake med sjokoladefyll – kjempegod! Nesten synd å spise en kake som var så fin, haha.

DÅP.20

DÅP.22

Vi hadde to bestillingskaker til – en bamsesjokoladekake som vi bestilte på Meny, og en fantastisk flott marsipankake med bilde av dåpsbarnet som farmoren hennes hadde bestilt.

DÅP.21

DÅP.23

Jeg synes det var veldig stas å planlegge dåp, et selskap hvor jeg kunne få det akkurat som jeg ville. Jeg hadde lenge en ganske klar visjon om hvordan jeg ønsket det, så de siste to månedene før dåpen var internett min beste venn. Det var gull verdt å kunne sitte hjemme å planlegge og handle inn omtrentlig alt jeg trengte –  med en nyfødt baby er det nemlig det siste man ønsker å traske rundt i butikker i timesvis. Jeg gikk jo all in da kan du si, men jeg er veldig fornøyd med resultatet, og det tror jeg dåpsbarnet er også :-)

bord1

bord3

DÅP.17

Linde Olivia fikk også mange utrolig flotte gaver som jeg er helt sikker på at hun vil sette stor pris på når hun vokser opp. Fra Oppdal fikk hun sitt eget saueskinn med navnet sitt på, den ene gammeltanta hadde strikket en flott bunad, den ene oldemora hennes hadde smeltet om blant annet gifteringen sin og fått laget et fantastisk flott og spesielt hjertesmykke. I tillegg fikk hun skje og gaffel i sølv, annet spiseservice, sparebøsse, smykkeskrin, mangle flotte smykker, klær, penger og mye annet fint. Det var virkelig overveldende, og jeg gleder meg til hun kan begynne å ta i bruk alle de flotte gavene.

gavebord

DÅP.16

gavebord2

Tusen takk til alle som var med å gjorde dagen til Linde Olivia super. Alt i alt ble det en utrolig vellykket dag, og jeg gleder meg til å vise bilder og fortelle vår lille prinsesse om dagen når hun blir litt eldre :-)

Takkekort1

– Charlotte