I dag følte jeg virkelig at våren for alvor er her. Vi var ute å trillet en tur i ettermiddag / kveld, og ved 18-tiden var det fortsatt 13-14 grader ute. Det var helt utrolig deilig, og nå gleder jeg meg bare enda mer til sommer og ordentlig varm sol. Det skal bli så fint!

bot1

Jeg har gått ganske mye i det siste, med håp om å få på meg bunaden min i dåpen til Linde Olivia om litt under to uker, og det har dermed blitt mye bygåing. I dag kjente jeg at jeg var litt lei av det, så vi tok turen til Botanisk Hage for å trille. Det er jo ikke så mye å se på der enda, men det var veldig deilig med litt friskere omgivelser.

bot2

bot3

bot5

bot8

bot7

Lille er veldig glad i vogna si, og sover godt oppi der. Men hun er også ei lita frøken med sterke meninger til tross for sine drøye 9 uker her i verden. Så når hun er ferdig med å sove og bestemmer seg for at hun ikke vil ligge lenger, da er det ingenting annet som nytter enn å rette opp ryggen så hun får se og følge med. Da blir hun blid som ei sol igjen med en gang.

Tur1

Nå sover lille, så da skal vi sette oss ned å planlegge litt mer dåp. Det er virkelig mye som skal gjøres og mye som skal være i orden, og nå som det nærmere seg kjenner jeg at jeg begynner å stresse litt i overkant mye. Det er faktisk litt skummelt å skulle arrangere noe så stort for første gang. Vi blir hele 40 stykker (litt galskap), så det blir ikke akkurat noe lite, intimt familieselskap. Men jeg tror det blir veldig bra, og jeg tror også at Linde Olivia hadde vært fornøyd hadde hun skjønt noe av det, men hun kunne vel ikke brydd seg mindre. Men hyggelig å se tilbake på senere da :)

Ha en fin kveld! :)

– Charlotte