Først av alt vil jeg gjerne gratulere alle mødre der ute med morsdagen. I år var denne dagen ekstra spesiell for min del siden jeg nettopp har blitt mor selv. Jeg kan ikke skryte på meg å ha lange erfaringen som mor, men det var veldig stas likevel, og jeg kan se for meg at det bare blir større og større for hvert år.

Morsdag1

Siden morsdag og valentinsdagen falt på samme dag i år fikk jeg godt med oppmerksomhet fra både storehjertet og lillehjertet, og var så heldig å bli vekket til fantastisk frokost på sengen av mine to med både gaver og blomster. 

morsdag2

morsdag3

Etter frokost og stell bestemte vi oss for at det var på tide med en skikkelig trilletur i det fine solværet. Selv om det var litt kaldt var det deilig og friskt, og jeg fikk ordentlig vårfølelse. Nå håper jeg bare at vi kan være ferdige med de verste minusgradene snart, selv om jeg innser at det kanskje kan være for mye å håpe på, vi er jo tross alt bare i midten av februar.

morsdag10

morsdag11

morsdag12

Siden vi har en 10 dager gammel baby var det ikke akkurat aktuelt med noen valentinsdate ute i år, så vi gjorde heller litt stas på oss selv med en litt romantisk middag hjemme. Siden det er en del jeg ikke har kunnet spise i løpet av graviditeten og som jeg har savnet veldig, ble middagen rett og slett til nei-mat som nå har blitt ja-mat igjen.

morsdag9

Håper alle har hatt en kjempefin dag <3

– Charlotte