Linde8

Nå har vi vært en veldig lykkelig liten familie på tre i litt over en uke. Vår lille prinsesse Linde Olivia bestemte seg for å komme til verden torsdag 04 februar klokken 23.43, et drøyt kvarter før termin, så punktlig kan vi kalle henne allerede. Med sine 52 cm og 3650 gram var hun selvfølgelig helt perfekt, og vi er så stolte.

Linde1

Fødselen gikk fint etter omstendighetene, til tross for litt mange uforutsette utfordringer underveis, men alle har det veldig bra og vi er så utrolige lykkelige og forelsket. Vi nyter hver dag sammen med det nye midtpunktet i livet vårt, som er en helt fantastisk snill og tålmodig baby. Vi føler oss så utrolig heldige.

Linde3

Vi fikk reise hjem fra sykehuset mandag 08 februar. Hentesettet vi i utgangspunktet hadde pakket med var dessverre for stort, men vi var så heldige at ei venninne av meg som var innom på barselbesøk hadde strikket en annet sett som passet perfekt.

Linde7

Linde6

– Charlotte