Etter at jeg gikk ut i permisjon har det blitt til at alle dager føles som de samme, det er liksom ikke noe forskjell på hverdag og helg lenger. Det er jo i og for seg litt synd for jeg pleide å verdsette helgefølelsen veldig høyt. Nå er det visst nok helg igjen, så jeg skal forsøke å fylle de neste dagene med litt annet innhold enn resten av uken og gjøre det jeg kan for fortsatt å beholde litt helgefølelse.

Jeg tenkte at friske blomster da var en fin ting å starte helgen med, og hva passet vel bedre enn en stor bukett med fargerike tulipaner da, siden det tross alt er tulipanenes dag mener jeg. Den markeres alltid den andre fredagen i januar, og er begynnelsen på tulipansesongen. Tulipaner symboliserer fantasi og drømmer, og en frisk bukett bringer mildt sagt våren inn i stua. Det kan i alle fall jeg trenge litt av nå, da jeg begynner å bli litt lei av å se at det bare snør enda mer hver eneste gang jeg ser ut vinduet, eller beveger meg ut døra.

TULIPS

I kveld er Andreas ute på vift i bursdagsselskap, så jeg har leiligheten for meg selv. Det blir ikke akkurat hæla i taket kan du si, men heller beina godt plantet i sofaen, og en helaften med Downton Abbey. Så da gjenstår det bare å ønske alle god helg da :)

– Charlotte