God mandag! Håper alle har hatt ei fin helg, og at dere er klare for ei ny uke. Det er i alle fall jeg! Da vi startet på 2016 bestemte jeg meg for å kutte ut alt av brus og godteri. Det aller beste hadde vært om jeg klarte å holde meg ut hele året, men det første målet er i alle fall frem til sommeren. Jula har vært så stappfull av søtsaker og tung mat, at det er en fryd å kunne legge den bak seg nå til fordel for lettere og sunnere alternativer, og da er min absolutte favoritt en god hjemmelaget smoothie. Akkurat nå er dette nummer én. Den er så himla god, så det ble smoothie til både frokost og lunch i dag.

smoothie123

Denne mengden med ingredienser gir jo en ganske stor porsjon smoothie, omtrentlig fire slike glass som på bildet. Så enten kan man lage mye og oppbevare i kjøleskapet (som jeg foretrekker), ellers kan man bare redusere mengdene.

Jeg sover så utrolig dårlig om nettene nå, så det blir fort til at jeg blir liggende en del lenger enn klokken 08 kan du si, så jeg er litt sent ute i dag, men nå skal jeg gjøre en innsats for å komme skikkelig i gang med dagen. Målet for uken er å delta på en eller annen form for gravid-gruppetrening, så nå skal jeg undersøke litt hva SATS i Oslo har å tilby. Ønsker alle ei fin uke :)

– Charlotte