Hjelpe meg, nå er det lenge siden jeg har vært innom her! Det er for dårlig. Det er bare det at jeg har hatt så mye annet å tenke på og styre med den siste måneden, så bloggen har rett og slett blitt litt glemt. Men nå har jeg faktisk kommet så langt i graviditeten at jeg nylig har gått ut i permisjon, så da er dagene omsider litt mindre fulle.

Dette blir litt sånn thowback-thursday, faktisk helt tilbake til fredag den 13. november. Da var jeg nemlig så heldig å bli overrasket med en nydelig babyshower av de beste jentene, så jeg tenke jeg skulle dele et lite knippe bilder. Det hele skjedde hos ei venninne, og jeg ante ingenting så jeg ble mildt sagt veldig overrasket og rørt da jeg kom inn, og det var så nydelig pyntet med babyrosa detaljer over alt.

BABYSHOWER6

BABYSHOWER5

Maten og kakene var det svigermoren til vertinna som hadde stått for, og alt var helt fantastisk! Altså, se på den kaka da! Bleiekaka var også hjemmelaget, og var intet mindre enn et mesterverk den heller. Den står fortsatt til pynt oppå klesskapet til lille :)

BABYSHOWER12

BABYSHOWER1

Jeg fikk så mange fine gaver! Klær til lille, babyens første år-bok, innrammet dikt, hjemmesydd babynest og hjemmestrikket ullpledd, i tillegg til bleier og diverse annet nødvendig for både mor og barn. Det beste av alt var selvfølgelig at disse snille jentene tok seg tid til å holde babyshower for meg, det er jeg utrolig takknemlig for.

BABYSHOWER9

BABYSHOWER14

BABYSHOWER10

Tusen takk for en kjempefin og minneverdig kveld, dere <3

– Charlotte