God lørdag! Denne helgen kunne ikke kommet på et mer perfekt tidspunkt! En helg er alltid veldig velkommen hos meg, men denne omfavner jeg litt ekstra. Denne uken har vært litt tung, jeg har sovet så forferdelig dårlig og da fører det til redusert energi på dagtid også, for jeg er en sånn person som er veldig avhengig av nok søvn for i det hele tatt å fungere i hverdagen. Og da sjefen min kommenterte at det så ut som om kroppen min var helt tappet for energi i går, skjønte jeg at det var på tide med helg.

Vi hadde derimot litt planer for fredagen. For det første var det jo Black Friday med mengder av tilbud, så vi benyttet sjansen til å få i land noen julegaver. Nå kan vi krysse hele fire stykker av lista, bare resten igjen! Vi er i det minste i gang da, hehe, og det er ikke verst til å være oss. På kvelden hadde vi en date på Latter med Raske Menn, som var veldig vellykket. Det er deilig å komme seg litt ut å gjøre andre ting mens vi enda kan. Neste år blir det ikke akkurat like enkelt med datekvelder uten at det er nøye planlagt, så vi skal prøve å få litt ekstra «oss-tid» disse siste ukene før hverdagen endrer seg :-)

__________________________________________________________________________________________________

Tilbake til overskriften: denne måneden er jeg med i en liten reportasje i siste utgave av BabyDrøm, hvor jeg snakker litt om hva jeg gleder meg mest til etter fødselen :-) Da reportasjen ble gjort var jeg 25 uker på vei, så det er en liten stund siden. I morgen begynner jeg på uke 32 allerede, så nå nærmer det seg virkelig!

Babydrøm1

babydrøm3

babydrøm2

God helg til alle <3

– Charlotte