Black Friday faller på dagen etter den Thanksgiving, og er en handledag med haugevis av knallgode tilbud. Black Friday er veldig amerikansk, men nå er fenomenet virkelig i ferd med å ta av også her i landet. I morgen braker det løs nok en gang, og mange store kjeder er allerede godt i gang med oppladningen. Mange kjører til og med Black Friday hele denne uken, så det er virkelig snakk om crazy days.

Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen, noe det i alle fall blir for meg som ikke er så veldig godt i gang enda, kan du si. Mange av dere er sikkert godt i gang med julegavene allerede, eller kanskje til og med ferdige, men hvis ikke er Black Friday dagen å komme i gang. Black Friday sies å være årets høydepunkt for de prisbevisste, så her er det virkelig rom for å gjøre noen knallgode handlekupp, enten du er på jakt etter noe til deg selv eller en spesiell gave.

Black Friday collage

Jeg er generelt glad i netthandel, og spesielt i år som jeg begynner å bli veldig gravid synes jeg det er deilig å kunne gjøre unna mye på nett for å slippe å sose rundt i travle butikker som flommer over av mennesker. Jeg orker rett og rett ikke tanken en gang. I år har jeg flere ting fra CDON.no som står på handlelisten, både til meg selg og diverse gaver, og det beste er at CDON.no kommer til å kjøre knallhardt på Black Friday i år. De kommer med nye supertilbud som slippes hver time fra midnatt, så her gjelder det å holde seg oppdatert, og kanskje kommer akkurat det du eller jeg er på jakt etter på tilbud.

– Charlotte