God torsdag! For noen uker siden prøvde vi oss jo på Adams Matkasse, og nå er vi snart ferdig med nok en levering. Denne gangen hadde vi kassen rett og slett fordi jeg helt ærlig glemte å avbestille den, haha. Det ble originalkassen igjen, som vi også hadde første gangen. Denne skulle visst nok være for de som ønsket å utfordre seg selv litt på kjøkkenet, men jeg synes oppskriftene var overraskende enkle og raske og lage, så vi fortsetter nok med denne.

Vi var i utgangspunktet veldig fornøyde med matkassen, og det beste av alt var at vi hver dag hadde en plan for middagen, og at jeg slapp å vri hjernen rundt for å finne på noe. Det har nemlig lett for å bli de samme 10 middagene gang etter gang, men nå fikk vi nye retter hver dag.

Adams matkasse collage

Når det er sagt synes jeg at et par av rettene var litt kjedelige. Jeg har aldri vært noe spesielt glad i nudler, og har egentlig aldri hatt dette som en del av mitt kosthold, så denne retten falt ikke helt i smak hos meg. I tillegg synes jeg salaten den første uken var veldig kjedelig, så den tilsatte jeg en del ekstra ingredienser som jeg hadde liggende.

Til slutt var det ikke alle oppskriftene som virket riktig, noen blandingsforhold ble helt feil og jeg måtte tilpasse litt underveis. Dette mener jeg burde være mer på plass i en slik ferdig matkasse. Men totalt sett er vi begge veldig fornøyde altså. De ulike rettene var dog langt mer spennende denne uken, så jeg er veldig fornøyd etter matkasse nummer to :-)

– Charlotte