Hurra for den beste kjæresten på denne jord som har bursdag i dag, 24 år har han altså rukket å bli nå. Snart halvveis til 50, men fortsatt på riktig side av 20-årene!

bursdagsmorgen1

Dessverre måtte han tilbringe dagen på jobb, og så skal vi i 50-årslag i kveld, så han får ikke den helt store feiringen i dag. Men jeg stod opp litt tidligere enn han hadde satt på vekking i dag, og sørget for at han fikk frokost på sengen i det minste, for det hører jo med når man fyller år :-) Det har i alle fall blitt en veldig koselig tradisjon her i huset.

bursdagsmorgen3

bursdagsmorgen2

Ikke fikk han bursdagssang heller, for sånt gjør jeg nemlig ikke med supergroggy stemme tidlig på morgenen. Men jeg satte på favorittsangen hans på spotify, og han så jo rimelig fornøyd ut der han satt, så jeg tror ikke det gjorde noe at det ikke var mine sure toner som vekket han, haha.

Ønsker alle ei fin helg <3

– Charlotte