I vår hverdag er det i all hovedsak jeg som står for dagligvarehandlingen. Jeg slutter ofte på jobb opp mot en til tre timer før Andreas, så da blir det naturlig at jeg handler på vei hjem og lager middag til han kommer hjem. Det har gått veldig fint det altså, men det blir jo en del tunge ting mange ganger, og nå som jeg bare blir mer og mer gravid skal jeg jo helst ikke løfte så veldig tungt de neste månedene. Så denne uken har vi valgt å prøve Adams Matkasse for å se om det kan være noe for oss.

Adams matkasse2

Vi har valgt originalkassen i første omgang. Denne er kåret til folkets favoritt, og det lover jo godt. Denne kassen er utviklet for de som har litt mer tid i hverdagen, og som ønsker inspirerende og utfordrende middagsretter.

Adams matkasse1

adams matkasse5

adams matkasse4

Adams matkasse blir levert rett på døra, men den kom ganske sent i dag, og ettersom tidsvinduet for levering er mellom 16 og 22 valgte vi å ha annen middag i boks i dag. Nå skal vi derimot spise nystekte boller til kvelds. Nam! Er man gravid, så er man gravid. Ønsker alle ei fin uke :-)

– Charlotte