På Vixen Blog Awards tidligere i år fikk jeg et dusjskum i en goodiebag som var veldig god, nemlig Yogi Flow fra Rituals. På det tidspunktet visste jeg ikke enda at det var en butikk som hadde så mange gode produkter, og i alle fall ikke at den også fantes i Oslo. Da vi var i Stavanger i begynnelsen av mai var vi innom Rituals på kjøpesenteret Kvadrat hvor jeg gikk til innkjøp av duftpinnene Lotus Secret med White Lotus  og Yi Yi Ren som jeg plasserte ved vasken på badet. Den har virkelig gjort jobben sin, og alle som har vært på besøk har kommentert hvor godt det lukter på badet.

lotus secret

Siden det er så varmt på badet tømmer den seg dessverre litt raskere enn jeg hadde trodd, og var litt lei for at jeg ikke bare kjøpte to med en gang. Så da jeg tidlfeldigvis oppdaget butikken i Valkyriegaten på Majorstua for noen uker siden ble jeg veldig, veldig glad. Det endte med en ekstra full pose som fikk være med hjem.

rituals2

rituals5

De har veldig mange forskjellige lukter, men jeg synes Lotus Secret er best, og har også kjøpt denne i dusjskum. De siste duftpinnene har jeg plassert i stuen, så nå lukter det alltid godt i leiligheten. Hvis du handler for 450 kroner eller mer får du med solkrem og aftersun samt en fresh avkjølende mappe til oppbevaring av solpleieprodukter på kjøpet :)

cooler for suncare

avkjølende solpleiemappe

Nå skal vi straks spise middag her. Håper alle har hatt ei fin helg, og er klare for ny uke og ny måned i morgen. Da er det offisielt sommer dere, og det kan vi like! :)

– Charlotte