I går bestemte vi oss for å ta en skikkelig tur. Selv om man har Oslo-påske trenger det absolutt ikke å bety by-påske. Vi har jo marka nesten rett utenfor døra. Noen minutter med buss og bane så er man der. Så dit dro vi. Nærmere bestemt Sognsvann.

påsketur3

påsketur14

påsketur5

Vi var så heldige med været så hele dagen ble knall! Vi gikk et godt stykke inn mot Ullevålseter før vi snudde og fant en lun og behagelig plass i nærheten av vannet hvor vi kunne grille og sole oss.

påsketur12

Jeg hadde jo undervurdert Andreas litt kan du si og kjøpt med engangsgrill, men jeg fikk pent beskjed om at den hadde vi i alle fall ikke noe bruk for! Og så rett som han hadde. Han fikset bål vet dere, og det ble kjempesuksess. Akkurat passe stort til å få grillet de derre ostepølsene. Engangsgrill skal jeg i alle fall aldri kaste bort penger på igjen.

påsketur15

påsketur16

Det tok ikke lang tid før det bålet var oppe å gikk. Jeg hjalp til med å plukke en stein til å ha rundt bålet. Ellers hadde jeg ansvar for maten. Og så fikk jeg i oppgave å spikke grillpinner da. Så det gjorde jeg, dypt konsentrert. Og jeg fikk faktisk skryt for resultatet, bare så det er sagt.

påsketur10

påsketur11

påsketur8

påsketur9

Her hadde vi sola hele tiden, og satt her å koste oss med godis, lesestoff og musikk i litt over tre timer. Kjenner at jeg fint kunne brukt litt solkrem i kinna faktisk, selv om det er en smule deilig følelse å være litt smålig solbrent.

påsketur6

påsketur20

Vi var ikke hjemme før nesten halv syv, så vi fikk mange fine timer ute. Gradestokken viste hele 13 grader så sent på dagen, så nå er det virkelig vår dere! :) Bare de siste områdene med snø og is smelter så snakker vi virkelig!

– Charlotte