Etter en lang dag på jobb er det deilig å komme hjem, tenne noen stearinlys, slenge bena på bordet og bla opp i et glossy magasin som inneholder side opp og side ned med inspirasjon. Eller bare en rolig søndag når jeg har litt tid for meg selv, eller i parken om sommeren. Da senker jeg skuldrene og slapper ordentlig av.

style mag

style mag 2

Jeg abonnerer på flere av mine favoritter da jeg synes det er veldig deilig å få de sendt rett hjem. I tillegg får jeg de til gode priser og før de kommer i butikken, så det er jo bare fordeler. Jeg liker magasiner som har variert innhold og byr på litt av hvert, da jeg synes det fort blir litt kjedelig og ensformig å lese et magasin som omtrent kun fokuserer på en eneste stilart.

Jeg abonnerer på Style Mag, Det Nye og KK Living gjennom Bladkongen.no og er veldig fornøyd. Maison Interiør kjøper jeg i butikken nå og da. Akkurat nå får du tre nummer av Style Mag til 79 kroner hos Bladkongen, og fem nummer av Det Nye for 199 kroner inkludert sminkekoster fra Make Up Mekka eller ørepynt fra Maria Zabel.

style mag det nye

maison kk living

Du får fire nummer av KK Living og tre Omaggio miniatyrvaser for kun 299 kroner, og fem nummer av Maison Interiør for 199 kroner inkludert en vase fra Finn Schjøll eller duftlys fra Voluspa. Du finner selvfølgelig en rekke andre blader der også, så du skal nok ikke ha noe problem med å finne din favoritt! :) Du kan bestille abonnement til deg selv, eller som gave til en du er glad i. Hvem hadde vel ikke blitt hoppende glad av å bli overrasket med favorittmagasinet i postkassen en dag?

Jeg er en samler når det kommer til magasiner og har stabel på stabel med glossy magasiner i en gammel trekasse i leiligheten. Jeg synes på mange måter at det er litt dekorativt, i tillegg liker jeg å grave frem gamle blader for å bli inspirert på nytt på en annen måte enn tidligere. For min del kan den samme artikkelen eller det samme bildet inspirere på helt forskjellige måter etter blant annet forskjellige årstider eller dag-til-dag humør, så et magasin mister altså ikke verdien selv om jeg har lest det en gang :)

Nå skal jeg jobbe meg gjennom resten av Style Mag mens middagen gjør seg ferdig i ovnen. Ønsker alle en riktig god kveld! Og GOD PÅSKE :D

– Charlotte