Reklame

En av de beste familiemusikalene er tilbake! Jeg snakker selvfølgelig om Annie som hadde premiere i går, og jeg kan tenke meg kinosalene var fylt til randen over alt.

Jeg har vært så heldig å få kinobilletter til filmen, og har store planer om å se den så snart det lar seg gjøre. Jeg gleder meg som en liten unge! Den er jo i utgangspunktet litt trist, men samtidig utrolig god. Jeg har sett originalen fra 1982 mange ganger, og blir i så ufattelig god steming hver gang av sangene, optimismen, ja hele jenta! Hvordan går det an å ikke smile fra øre til øre av denne nydelige rødhårede krølltoppen da?

annie

Jeg er veldig spent på nyinnspillingen da jeg pleier å ha mest til overs for originalene, men jeg er i god tro da blant andre Cameron Diaz er med. Jeg er stort sett fan av hennes filmer, og hun også er jo et veldig vinnende vesen da, og sammen med Jamie Foxx, og Quvenzhané Wallis som Annie tror jeg dette ligger an til å bli en ordentlig suksess. Kom gjerne med din tilbakemelding om hva du synes dersom du har rukket å se den allerede! Hvis ikke, her får du en liten sneak peak gjennom traileren:– Charlotte