Nå som mars er godt i gang og gradene stort sett holder seg over frysepunktet, blir det straks litt mer aktuelt å legge trening ut. Mange trener sikkert ute året rundt, men jeg har en kneskade som gjør at kneet svikter litt lett på glatt og ulent terreng, så jeg tør rett og slett ikke så lenge det er is/snø ute. Men nå er det jo bart som bare det, så da er det ingenting som hindrer meg i å legge den neste økten ut. Jeg synes det er gørr kjedelig å løpe kvartal etter kvartal midt i byen, så jeg liker å jogge opp til voldsløkka og ta et par runder runt anlegget der, før jeg løper hjem og avslutter med enkel styrke og uttøying i den lille parken her.

Personlig blir jeg ekstra motivert av treningsklær og tilbehør i spreke og freshe farger og mønster som lyser opp litt. Sånne farger som man generelt blir litt glad av å se på. Her er noe av det som står øverst på ønskelisten til min treningsgarderobe i dette øyeblikk.

PicMonkey CollageDet er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg er glad i rosa. Og med disse overdelene og denne tightsen med blomsterprint kan man omtrent ikke se mer klar ut for trening og vår, kan man vel? Jeg ønsker meg alt dette nå! Tights her // jakke her // topp her.

PicMonkey Collage3

Og hva med disse skoene? Jeg mener, hallo! Jeg blir helt spinnvill bare av å se på de, jeg. De har forhåpentlig vis funnet veien til mine føtter i løpet av en ukes tid. Tenk å starte treningsuken med disse fargebombene på beina? Det må jo bare bli en bra uke! Du får kjøpt de her.

– Charlotte