Jeg vil starte med å ønske dere en flott alle hjerters dag, og håper den har vært full av kjærlighet så langt <3 Det har i alle fall min dag. Vi er fortsatt i Gol og har virkelig nytt dagen. Det var deilig å sove litt lenger enn vanlig, og bare tusle ned til en flott frokostbuffet når vi var klare. De hadde et godt utvalg av både varme og kaldre retter, og det beste av alt var å toppe det hele med en nystekt vaffel til dessert. Siden været var så skinnende flott var vi bare nødt til å ta en tur ut å få litt sol på oss og puste inn litt frisk fjelluft.

Senere tok vi turen til underetasjen på hotellet, hvor Tropicana badeland holder til, for litt boblebad og badstue. Det var deilig det! Og så har det seg slik at de har en ganske lang vannsklie der nede, og Andreas klarte jo å overbevise meg om at det var en god idé i dag da. Så da stod vi plutselig i toppen av tårnet der da, og ventet på tur. Tiåringene og vi. Og det var jo utrolig morsomt, så det ble både en, og to og fem turer. Litt barnslig må man jo være :)

____________________________________________________________________________________________________

Det første øynene mine festet seg til da jeg våknet i dag tidlig, var det Andreas hadde pyntet nattbordet mitt med.

valentine

Jeg fikk det søteste hjemmelagde kortet noen sinne, pakket inn og bundet med rosa sløyfe og greier. Jeg elsker å få hjemmelaget kort, eller egentlig hjemmelaget alt. Det sier så veldig mye mer, og det ligger langt mer mening i de ordene som er skrevet.

valentine2

valentine3

Og så lå denne lille gaveesken der da. Jeg måtte lenge fundere over hva det kunne være. Og så var det ei klokke da. Overhodet ikke avslør av innpakningen. Så min mann har altså fått med seg at jeg har sett et stadig større behov for ei skikkelig klokke i det siste. Pluss i boka, kan du si. Den var jo såå lekker og elegant, akkurat slik jeg liker det.

valentine1

valentine4

Nå er det snart klart for middagstid igjen her, føler ikke vi gjør noe annet enn å spise. Så har vi planer om et slag biljard (jeg er i alle fall klar for å tape), før vi har en date i hotellets bar. Ønsker alle en fin lørdag videre, en fin kveld og ikke minst en fin siste innspurt av valentine <3

– Charlotte