1. Jeg er redd for å dø (det er vel egentlig alle i en eller annen grad). Jeg er redd for å bli påkjørt av trikk, buss eller bil uten å ha fått sagt ordentlig hade til de jeg er glad i, og jeg er redd for å skli i dusjen når jeg er hjemme alene over flere dager slik at det kan gå lang tid før noen finner meg.

2. Jeg elsker reality-tv som The Real Housewives of Beverly Hills og Vancouver, Keeping Up With The Kardashians, Guiliana & Bill

3. Jeg er forferdelig mørkredd, og kikker meg over skulderen hele tiden når jeg går alene i mørket. Det hender at jeg løper forbi ekstra skumle områder, spesielt i forbindelse med trær og skog.

4. Jeg elsker å gå på shopping i skapet til kjæresten.

5. Jeg liker å pynte meg uansett hva jeg skal utenfor huset, men skifter som regel til store og gode klær så fort jeg er innenfor husets fire vegger igjen.

me46. Lakris i alle former og fasonger er mine absolutte favoritter når det kommer til godteri.

7. Jeg må alltid se på meg selv hvis jeg går forbi et speil eller et vindu jeg kan speile meg i ute. Men jeg synes det er dritpinlig, så jeg forsøker å gjøre det så diskret som mulig (hvis det i det hele tatt er mulig).

8. Jeg er skikkelig pissredd for å gå til tannlegen, og griner hver gang jeg er der. Har ikke så god erfaring hos tannlegen kan du si.

9. Jeg er veldig glad i å lage mat og i å bake, og finner gjerne unnskyldninger for å bake noe godt når jeg vil, selv om det er midt i uka (Så lenge Andreas er hjemme og kan ta oppvasken).

10. Jeg er et ordentlig B-menneske. Jeg hater å legge meg, så jeg kommer meg nesten aldri i seng i normal tid. Jeg hater å stå opp, og jeg elsker å sove lenge. Jeg står ikke opp kl 07.00 på en lørdag eller søndag for å trene for å si det sånn.

– Charlotte