Fy, nå er det lenge siden jeg har vært her inne! Skole og jobb har beslaglagt absolutt all tid i løpet av de siste ukene, men nå, nå er det ferie! Det har jeg kjent skikkelig på den siste uken. Nå er vi i Trondheim for å feire jul sammen med min familie, og vi storkoser oss. Det er noe magisk ved det å reise hjem til jul og tradisjoner, man blir plutselig helt barn igjen. Jeg elsker det.

I dag ble det ikke frokost før klokken 13, og det er så innmari deilig med late julemorgener. I alle fall når det blir sent hver eneste kveld, men det er jo slik det blir i godt lag. Hele lille julaften er en dag hvor tid er ubetydelig, uten stress, bare kos. Det er alt for få av slike dager, så man må utnytte de til de fulle når de først er her.

lille6

I dag kledde vi også på oss å gikk ut for å bygge tidenes snømann. Kan ikke huske sist vi lekte i snøen på den måten, det var veldig hyggelig med barnslig kvalitetstid med søstrene.

lille5

lille1

lille3

Middagen var selvfølgelig spekemat og risengrynsgrøt med mandel. Senere pyntet vi treet, bakte og pyntet pepperkaker til den store gullmedalje, så nå er alt klart til den store dagen i morgen. Alt i alt en helt perfekt lille julaften.

lille7

lille15

lille13

lille16

lille8

lille9

lille10

– Charlotte