Innlegg skrevet i samarbeid med hjertesmyke.no

Hjertesmykke.no er en relativt ny nettbutikk som startet opp høsten 2014. De selger unike håndlagde smykker hvor kjærlighet er hovedingrediensen. Kristin, som er innehaver av Hjertesmykke.no, fikk i sin siste graviditet beskjed om at alt ikke var som det skulle, og hun måtte håpe på det beste og forberede seg på det verste. Hun fikk en sønn med et sjeldent syndrom. I denne perioden gikk hun rundt med et håndlaget armbånd som symboliserte håp, og det var etter dette at hun bestemte seg for å starte en nettbutikk med smykker som formidler mening, kjærlighet og vakre tanker som oppstår i hverdagen mellom mennesker som elsker hverandre.

hjertesmykke1I love you so very much HER.                                                                     Dåpssmykke i gull HER.

Hjertesmykke.no har mye flott som er perfekte julegaver til noen du er ekstra glad i, for eksempel et mammasmykke med navnene til barna, barnesmykker, graverte smykker, monogramsmykker, halskjeder eller mansjettknapper til mannen. Mulighetene er mange, og det er ikke vanskelig å bli forelsket i de små skattene. De har så mye personlighet.

Kristin ønsker at noe av overskuddet skal gå til noe hyggelig for barn som trenger en ekstra oppmerksomhet. Altså støtter du en god sak, samtidig som du kan krysse av på julegaveista di. Så dersom du kjenner noen som fortjener en slik oppmerksomhet, kan du sende inn et ønske til post@hjertesmykke.no. Sjekk ut facebook siden deres her.

hjertesmykke2                                                                                                           Mammasmykke HER

Jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut et gavekort til en av dere, så legg igjen navn og mail i kommentarfeltet under så er du med i trekningen av et gavekort på 100 kroner hos hjertesmykke.no :) Trekkes søndag 30.11.

– Charlotte