Innlegget inneholder affiliatelenker

Nå går det raskt mot midten av november, og dermed også nærmere jul. Vi har vært flinke i år, og er allerde godt i gang med årets julegaver. Jeg trodde jeg kjente meg selv såpass godt at jeg med trygghet kunne si at det aldri kom til å være tilfelle, men så feil kan man altså ta. Og det er jeg glad for. Med et studentbudsjett er det veldig greit å kunne dele opp kostnadene knyttet til julegaver over flere måneder, så man slipper å snu hver krone i desember.

Jeg vil gjerne tipse dere om Smartphoto.no hvor du kan lage lekre fotogaver med dine fineste, morsomste eller kuleste bilder og gjøre det til skikkelig artige gaver. Du kan blant annet bestille fotobøker (du kan velge ferdig design, eller designe selv), fotokalendere, veggdekorasjoner, fotogaver som blant annet puter, kopper, deksler til telefon og nettbrett, spill, klokker, klistremerker, ja you name it. Eller du kan rett og slett bestille årets julekort. Mulighetene er mange, klikk HER for å se full oversikt. Mer personlige gaver skal du i alle fall lete lenge etter (så fremt det er hjemmelagd da selvfølgelig).

COLLAGE

Vi har bestilt flere av årets julegaver gjennom Smartphoto og er storfornøyd. I disse dager dumper de ned i postkassa en etter en, og jeg kan krysse av på lista mi som stadig blir kortere (halleluja)! Smartphoto kjører nå en julekampanje hvor du kan få opptil 40 % på alt du bestiller HER. Rabatten avhenger av hvor mye du handler for, men handler du over 700 kroner får du full rabatt uansett. Legg inn rabattkoden XM14HP00 i handlekurven din. Koden er gyldig til og med 7. januar 2015.

– Charlotte