I går startet dagen litt tidligere enn vanlig. Andreas hadde  bursdag, så han måtte jo våkne til frokost på sengen. Har man bursdag, så har man bursdag. Og det har blitt en slags tradisjon her i huset, har man bursdag så får man frokost på sengen. Det er veldig hyggelig da, både å gi og få. Perfekt start på dagen.

Frokost

frokost1

frokostkake

glad i deg

I tillegg så kom sesongens første snø lavende ned i går, så det var en annerledes dag på flere måter. Det pleier normalt ikke å være en hyggelig dag for meg, siden jeg misliker snø og vinter så sterk, men i går overgikk det potitive det negative. Og så fikk jeg av en eller annen grunn julefølelse, noe som er alt for tidlig, den pleier å la vente på seg til midten av desember! Men det var koselig da :)

Det ble tapas til middag i går, og teller man med frokostforberedelsene stod jeg helt seriøst på kjøkkenet i nesten seks timer. Jeg hadde ikke planlagt at det skulle ta så lang tid, og jeg skulle jo vaske leiligheten også, men det utgikk. Jeg rakk det rett og slett ikke. Jeg har derimot planer om å gjøre absolutt ingenting i dag (og i morgen forsåvidt, da skal vi til svigers), så husvasken får bare vente til mandag! Denne helgen skal bare nytes.

Vil bare ønske alle ei god helg! :)

– Charlotte