I kveld har Mia og jeg vært vært så heldig å få delta på ladeis night på Klingenberg kino med førpremiere av den romantiske komedien Love, Rosie. Jeg hadde gledet meg i en hel uke, og den var akkurat som jeg håpte.

Love rosie

love rosie 2

Men før filmen begynte var det tid for litt moro og fotografering. Det var satt opp en photobooth for anledningen med haugevis av ulike «romantiske» rekvisitter man kunne velge dersom man ønsket det, og det hele var veldig moro.

min mia

moro

charlotte love rosi

yourphoto

Vi fikk også goodiebags med diverse selvskrevet innhold (på bakgrunn av filmen) som kondomer og glidemiddel, men selvfølgelig også Love Hearts, så kinosnackset var med andre ord i boks. 

Rosie (Lily Collins) og Alex (Sam Claflin) har vært bestevenner siden de var seks år gamle, festet sammen som tenåringer, og diskutert kjærlighetens fordeler og ulemper. De drømmer begge om reising, om eventyr og opplevelser på nye plasser, og til slutt bestemmer de seg for å studere sammen i Boston. Før avreise skjer det imidlertid uforutsette ting som skal forandre deres fremtid for alltid. Alex reiser i forveien,og i løpet av de neste tolv årene fylles Rosie og Alex sine liv av nye erfaringer, møter med nye venner, og de opp- og nedturer som livet ellers har å by på. De to har fortsatt kontakt, men kan deres vennskap overleve både tid og avstand? Rosie tenker fortsatt på om det var meningen at de skulle bli noe mer enn bare venner. Misforståelser, ulykkelige omstendigheter og uflaks har holdt dem fra hverandre. Våger de å ta det store spranget og risikere alt når de får en siste sjanse?    _______________________________________________________________________________________________________

Jeg vil ikke røpe noe mer av handlingen eller avslutningen, annet enn at den slutter akkurat slik den burde. Filmen er ikke helt revolusjonerende, og man kjenner igjen klisjeene, men den er langt i fra kjedelig. Det skjer ting hele tiden, og man blir rett og slett litt forelsket selv. Nå har jo jeg har alltid vært en skikkelig sucker for romantiske komedier og klissete klisjeer, så denne filmen traff meg midt i hjertet! Jeg storkoste meg, og er veldig glad jeg hadde mange andre jenter å se filmen sammen med, Andreas er nemlig ikke alltid like lett å overtale i denne kategorien…

Jeg anbefaler alle som liker en skikkelig romantisk jentefilm å se den. Love, Rosie har premiere fredag 7. november! Under kan du se traileren til filmen.

– Charlotte