Sponset show

I går var jeg så heldig å få ta med meg ei venninne til en helaften hos Wallmans Oslo på vegne av Femelle.no. Wallmans ligger i fantastiske omgivelser i Mølla ved Akerselva. Jeg har hørt svært positive tilbakemeldinger fra kjentfolk som har vært der tidligere, så selv om jeg ikke har hatt gleden av å oppleve Wallmans tidligere hadde jeg alikevell forventinger til kvelden. Og de leverte, så til de grader. Hele pakka var fantastisk gjennomført, og helt uforglemmelig!

Wallmans1

Wallmans2

Dørene åpnet 17.45, hvor vi fikk velkomstsnacks og mulighet til å kjøpe noe å drikke i baren. Klokken 18 fikk vi komme inn i den magiske salen for å finne plassene våre. Vi var veldig heldige og fikk plasser i kategori A, som er de plassene med best sikt til scenen og resten av showet. Kvelden var utrolig fra begynnelse til slutt klokken 23. Det gikk imidlertid alt for fort, og ved showets slutt ville alle bare ha mer. Det sier vel sitt. Her kommer et enormt bildedryss, så bear with me.

Wallmans4

Wallmans6

Kvelden var veldig bra bygget opp, hvor vi først fikk popcorn og drikke til enkel underholdning før første av totalt fem retter ble servert. Alle retter var en totalt overraskelse, da dette ikke var noe vi fikk informasjon om på forhånd. Veldig spennende, og en fin måte å få pushet matgrensene på for oss som ellers gjerne kjører safe på restauranter.

Wallmans8

Wallmans7Rett nr. 1: Glassnudelsalat med konfetert kylling og chillimajones.

På spørsmål om hva min venninne ville trekke frem som det absolutt beste fra kvelden, svarte hun de ansatte. Og jeg er helt enig med henne, de ansatte var de som gjorde hele kvelden. Alle fem rettene og all drikke ble også servert av showets egne stjerner, nemlig artistene. Til tross for at de hadde hendene fulle, var de så blide og hyggelige, man manglet aldri noe og man følte seg alltid sett.

Wallmans9

Wallmans10Rett nr. 2: Oksebringe med pepperrotkrem og kjernelaget brioche. 

Wallmans11

Wallmans12

Wallmans13Rett nr 3: Konfektert laks med sellerirotpuré, østersopp og parmesan. 

Menyen er aldri den samme, og den byttes ut i takt med årstidene og de aktuelle sesongenes beste råvarer. Dette gir derimot et godt bilde av hvilken standard man kan forvente. Dersom man skal reservere plasser for et selskap er man også med på å komponere menyen selv, og kan altså få skreddersydd hele kvelden.

Wallmans15

Wallmans16

Dans var også en stor del av showet, deriblant tango. I kveldens hovednummer ble blant annet benyttet til å hylle alle som hadde noe å feire med en real oppmerksomhet. Blant annet var det et søtt eldre par som hadde giftet seg tidligere på dagen som tok bryllupsfesten der, det var mange festlige bedriftsbord, i tillegg til at Carl fra Paradise hadde sin avskjedsfest med familie før jordomseiling. Med andre ord: Wallmans er passende for de fleste anledninger, så dersom du ønsker et sted å feire (det kan være hva som helst), så er Wallmans stedet. Wallmans lager et opplegg skreddersydd til deg og dine.

Wallmans17
Rett nr 4: BBQ brassert svineside med poppe anm, gulrotkrem og chipotesky. 

Wallmans24

wallmans25

Showet var sammensatt av så mange forskjellige elementer og historier. Det var noe nytt og spennnende hele tiden, og aldri kjedelig. Selv om det var svært store spenn i aldersgruppene som var til stedet, var det moro og humor for alle og enhver uansett.

wallmans26

Wallmans18Rett nr 5: Sjokoladegate med havtornskrem og bringebærgele. 

Etter den smakfulle, men veldig mektige desserten som også var kveldens siste rett, beveget vi oss over fra 80-tallet til 90-tallet, med musikk og kostymer i alle fall jeg kjente godt igjen fra min oppvekst. Alle gjestene fikk også utdelt glowsticks i forkant av dette nummeret, så det var god stemning og mange knæsje farger i lufta.

Wallmans19

Showt ble avrundet med norsk rock på norsk, og høy allsangfaktor. På bakgrunn av alt dette føler jeg meg særdeles trygg på å kunne si at det finnes noe for enhver smak i dette dinnershowet, både med tanke på mat, musikk og show i seg selv. Det anbefales på det sterkeste. Jeg vet i alle fall at jeg skal tilbake, så har planer om å dra med meg A i forbindelse med en eller annen celeber anledning.

wallmans22

Wallmans21

Da showt var ferdig og artistene hadde takket for seg, var lokalene åpne for å fortsette festen på eget initiativ. Baren var åpen, og scenen ble igjen inntatt, men denne gangen av stemningsfulle gjester som absolutt ikke var ferdig med kvelden.

Wallmans23

I videoen under kan du se enda mer fra det spektakulære jumileumsshowet Miracles:

 Do you believe in miracles? I know I do. This was magical!

– Charlotte