Da jeg var ferdig med min bachelor i juni gikk sinnet mitt fullstendig inn i sommerferie hvor jeg tok en dag om gangen, og ikke ofret fremtiden en tanke. Når høsten kom med august, kom den dermed altså meget brått på. Jeg visste jo ikke hva jeg skulle eller ville, jeg hadde jo ikke tenkt på det, jeg hadde jo ferie, jeg. Jeg bestemte meg for å studere journalistikk, men endte til slutt opp med å gå for arbeidslivet på heltid.

Jeg begynte å søke, og slenger ut søknader rett som det er når jeg finner noe interessant. Som nyutdannet er det derimot slett ingen selvfølge at man blir tilbudt jobb på dagen. Ja det er Oslo med mange arbeidsplasser, men jammen er det mange om beinet også. Her må man bare ha tålmodighet og is i magen.

IMG_8097

Tålmodighet hadde jeg i nøyaktig to ensome uker, før jeg følte at jeg drev dank da jeg ikke klarte å fylle alle dagene med noe fornuftig. Og da jeg hadde tatt igjen alle seriene jeg lå etter i, ryddet i klesskapet og hver krink og krok i resten av leiligheten, og tatt hele den grundige vårrengjøringen syv måneder på forskudd, nei da ble det lange dager til slutt, når alle andre enten er på skole eller jobb. For en uke siden ble jeg dermed midlertidig student på Universitetet i Oslo, hvor jeg tar tre emner i påvente av jobb, og trives ganske greit med det. Jeg får i alle fall gjort noe med litt mål og mening mens jeg venter på drømmejobben, ellers hadde det nok ikke gått lang tid før jeg møtte veggen igjen.

Poenget med all denne skravlingen er vel at når ting ikke går helt som planlagt med en gang, nei da gjør du bare noe annet da, i alle fall midlertidig :) Det er kun DU som setter dine egne begrensninger. Du kan egentlig gjøre akkurat det du vil, men alt til sin tid. Ønsker alle ei fin uke!

– Charlotte